Kajko i Kokosz – Udzielanie licencji

W związku z licznymi pytaniami informujmy, że:

• W  sprawie zakupu praw do produktów licencyjnych takich jak: kampanie reklamowe, produkcji gadżetów, odzieży, zabawek, żywność itp., a także produkcji i organizacji wydarzeń kulturalnych wykorzystujących twórczość Janusza Christy należy kontaktować się z Fundacją Kreska im. Janusza Christy na adres: biuro@fundacjakreska.pl

• Jedynym i wyłącznym wydawcą wszystkich komiksów Janusza Christy oraz ich kontynuacji jest wydawnictwo Egmont Polska. W sprawie wykorzystania fragmentów tych komiksów w podręcznikach i innych publikacjach książkowych, należy przesłać mail na adres: kajkoikokosz@egmont.pl

Zapraszamy do współpracy
Fundacja Kreska i Wydawnictwo Egmont

kajko-i-kokosz-licencja
Umowy mogą być zawierane w formie licencji, każdorazowo indywidualnie negocjowanej z Klientem na wyłączność lub nie na czas określony przez Fundację i licencjonobiorcę na terenie Rzeczpospolitej Polski lub bez ograniczenia do wykorzystania w dowolnym kraju świata

Na pytania:

Jak kupić licencje i jakie są jej warunki?
Co zyskasz dzięki współpracy z Fundacją „Kreska” im. Janusza Christy
Na jakie postaci możesz kupić i wykorzystać na produkcie, w kampanii reklamowej czy w trakcie organizowanego przez Ciebie eventu?
Jak wykorzystać postaci na produkcie?
Jak promować usługę z wykorzystaniem licencyjnych postaci?
Jakie prawa nabywasz ?
Jak zweryfikować prawidłowe wykorzystanie postaci komiksowych ?
Jak podjąć z nami współpracę , nie naruszyć praw autorskich i majątkowych do postaci oraz fragmentów dzieł Janusza Christy?

Jeśli chcesz poznać odpowiedzi na powyższe pytania, czy wykorzystać potencjał i wizerunek bohaterskich wojów Kajka i Kokosza oraz innych postaci z dzieł Janusza Christy skontaktuj się z nami wysyłając mail na adres:
e-mail: biuro@fundacjakreska.pl