Nowa linia kosmetyczna Kajko i Kokosz „Cudowny Lek” już w sprzedaży.

Na rynku dostępna jest już nowa linia kosmetyczna 4organic Kajko i Kokosz „Cudowny Lek”. Produkty z tej serii są doskonałe: naturalne i hipoalergiczne, wolne od składników zapachowych i barwników. Kosmetyki stworzyliśmy dla dzieci, których skóra jest wrażliwa lub skłonna do alergii, atopii i podrażnień, a także dla tych, które chcą zapobiec powstaniu alergii w przyszłości.

W linii Kajko i Kokosz „Cudowny Lek” znajduje się naturalny żel i szampon, mleczko do ciała, krem do twarzy i krem do rąk. Produkty z kultowymi bohaterami z komisów Janusza Christy są wegańskie, wyprodukowane w największą starannością w Polsce, zapakowane w buteleczki i tuby pochodzące z recyklingu.

W skład serii wchodzą 4 produkty:

2w1 Naturalny żel i szampon dla wrażliwej, alergicznej, atopowej skóry Kajko i Kokosz „Cudowny lek”* 300ml

Naturalne mleczko do ciała dla wrażliwej, alergicznej, atopowej skóry Kajko i Kokosz „Cudowny lek”* 200ml

Naturalny krem do twarzy dla wrażliwej, alergicznej, atopowej skóry Kajko i Kokosz „Cudowny lek”* 50ml

Naturalny krem do rąk dla wrażliwej, alergicznej, atopowej skóry Kajko i Kokosz „Cudowny lek”* 50ml

Produkty już teraz można znaleźć w sieci Rossmann oraz na stronie internetowej producenta 4organic.pl/

Już wkrótce kosmetyki będą dostępne w dobrych drogeriach w całej Polsce.

Więcej o kosmetykach dla dzieci z serii Kajko i Kokosz w linku

mat. prasowe: 4Organic